Majoitus- ja ravintolapalvelut Ruokolahdella
Yrityksestä ja toiminnastamme

Mikä on Hirsiranta?

Hirsiranta on yrittäjävetoinen pienyritys Saimaan järven rannalla, Ruokolahdella. Palveluihimme lukeutuvat hotellimajoitus, karavanaarialue, ravintola, sekä kesäterassi. Tämän lisäksi meidän tiloja tai koko hotellin voi vuokrata yksityistapahtumaa varten.

Halusit sitten viettää loman, joka on aktiviteettipitoinen tai keskittyä kauniiden maisemien ihailuun kesäterassilla herkullisten juomien ja ihanan seuran kanssa, me Hirsirannalla odotamme jo innolla sinun tapaamista.

Tavoitteemme

Hirsiranta on koko kansan paikka.

Meille asiakas ei ole vain vieras, vaan osa tarinaamme.

Paikallisuus

Pyrimme tukemaan paikallisia yrityksiä oman toiminnan avulla.

Aitous

Haluamme olla aitoja ja reiluja asiakkaitamme kohtaan.

Rakkaus luontoon

Luonto on arvokasta ja haluamme olla sen ystäviä. Pidetään siis luonnosta huolta.

Elä hetkessä -asenne

Elämästä ja pienistäkin arjen iloista kuuluu nauttia.

meistä

Ketä on Hirsiranta?

Kuka Hirsirantaa luotsaa? Kenen puoleen kääntyä murheissa?

Jenni ja Meeri

Hei vaan ja tervetuloa Hotelli Hirsirannan vieraaksi. Saapuessanne Hirsirantaan olemme mitä luultavammin ensimmäiset kasvot, jotka tapaatte. Meillä molemmilla on useiden vuosien kokemus ravintola-alalta sekä asiakaspalvelusta. 

Meistä jompikumpi on aina paikalla Hirsirannassa, joten älkää epäröikö tulla nykäisemään hihasta. Mikäli teillä tulee mieleen mitään kehitettävää, risuja tai ruusuja kuuntelemme mielellämme ja autamme mieltänne askarruttavissa asioissa. Tehdään yhteisestä matkastamme mahdollisimman mukava ja sujuva, tervetuloa Hirsirantaan!

hirsiranta-samu

Samu

Samu ei aina välttämättä ole fyysisesti paikalla, mutta aina puhelinsoiton päässä ja valmiina ratkomaan jos minkälaista ongelmaa. Jos häneen kuitenkin Hirsirannassa törmäät, on hän luultavasti suunnittelemassa seuraavaa kehityskohdetta tai remontoimassa paikkoja.

Samu on pitkän linjan yrittäjä, rohkea sekä idearikas nuori mies. Hänen puoleen voit kääntyä, mikäli tarvitset apua käytännön asioissa tai sinulla on uusia liikeideoita mielessä.

Selaile Hirsirannan kuvagalleriaa

Haluatko nähdä lisää kuvia? Siirry Ruokolahteen selailemalla kuvagalleriaamme.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.