Häät & juhlat

Hotelli Hirsiranta

Tervetuloa viettämään juhliasi Hirsirantaan!

Hirsirannalla on pitkät perinteet juhlien järjestämisestä ja vuosien varrella kuvankauniin Saimaan rannalla on juhlittu monenlaisia juhlia niin synttäreitä, häitä, saunailtoja, rippijuhlia kuin hieman virallisempia kokouksiakin.

Hirsirannasta on moneksi. Meillä onnistuu pienistä kahvituksista jopa 140 hengen häihinkin. Majoittumaan mahtuu kesäaikaan 50 henkeä. Häissä on monesti varattu koko hotelli yksityiskäyttöön rantamökkiä ja saunaa myöten. Uusitussa kertalämmitteisessä 20 hengen rantasaunassa juhlapäivän tomut on mahtava huuhtoa pois.

Ruoka menujemme hinnat alkavat 33€ / henkilö.

Juhlat

Meillä on kaksi tilaa, jotka sopivat juhliin. 

Päärakennuksen juhlasali jonne sopivat isotkin juhlat, jopa 140 henkeä, kun kesäterassi huomioidaan mukaan. Talviaikaan 80-100 henkeä riippuen hieman juhlan laadusta. 

Rantamökille sopii mukavasti jopa 50 henkeä. Siellä on juhlittu häitä, synttäreitä ja saunailtaja. Tännekin meiltä saa tilattua ruoat ja palvelun. Rantamökki sijaitsee vain muutaman metrin päästä Saimaan rannasta ja antaa näin ollen upeat puitteet juhlille. 

Saunaillat

Hirsirannan sauna tarjoaa upeat löylyt jopa 20 hengelle kerralla. Saimaa siintää aivan vieressä ja sinne pääseekin pulahtamaan laiturilta saunan edustalta. 

Saunan kiuas on kertalämmitteinen ja vaatii 5-7 tunnin lämmityksen hieman säästä riippuen.

Iltaa voi muuten viettää rantamökillä, jossa upea lasiveranta. Lasiverannalla on suuri täyspuinen 20 hengen pöytä ja tilasta löytyy biljardipöytä.

 Lasiverannalla on tanssittu jopa 40 hengen häät ja sieltä on upeat näkymät Saimaalle!

Hinnat alkaen

Saunaillat

Kesäkuukaudet

550€/ ilta

Kevät/syksy

400€/ ilta

Saunanlämmityspalvelu 200€/kerta (voi lämmittää myös itse ohjeiden mukaan)

Häiden hinnasto

 

Kesäsesongissa juhlasalin tilavuokra 1500€ ja koko hotellin 3000€ (sis.majoituksen 36 hengelle: 8 x 2 hengen huonetta ja 4 x 4 hengen huonetta) 

Tähän kannattaa ehdottomasti ottaa lisäksi rantamökki ja rantasauna!

Tilat ovat käytettävissä klo 14.00 – 12.00 (check-out)

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi juhla! 

Majoitu Saimaan äärellä

Etsitkö mahdollisuutta yöpyä kuvankauniin Saimaan äärellä? Etsit sitten hotellia, majoitusta,  teltta-, karavanaari- tai venepaikkaa Saimaalla, Hirsiranta on avuksesi!