Meistä


Hirsiranta Lyhyesti

Hotelli Hirsiranta on vuonna 2019, perustettu yrittäjävetoinen yritys. Pyrkimyksenämme on olla koko kansan paikka ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Meille ei asiakas ole vain vieras, vaan osa tarinaamme.

Hotelli

Hotellikokonaisuuteen kuuluu päärakennus, joka pitää sisällään vastaanoton, lasten leikkitilan, pienen baarin, ruokailualueen pöytineen, sohvanurkkauksen, ravintolakeittiön, 2 saunaa, WC:eitä sekä takkahuoneen.   Hotellihuoneita on päärakennuksen yhteydessä kaksitoista, jokaiseen niistä on sisäänkäynti ulkopuolelta ja niissä jokaisessa on oma kylpyhuone, WC sekä TV.

"Aitta- majoitus"

Hotellihuoneiden lisäksi meiltä löytyy niin kutsuttaja "aitta"- majoituksia. Huoneita, jotka sijaitsevat erillään päärakennuksesta. Näiden huoneiden käyttäjillä on jaetut sosiaalitilat. "Aitta" majoituksessa nautit luonnon läheisyydestä ja omasta rauhasta.

Ranta-mökki

Tutustu myös vuokrattavissa oleva rantamökkimme, joka sisältää nukkumapaikat neljälle hengelle (lisää makuupaikkoja tarvittaessa aitoista). Keittiö, suihku, sisäkylpyhuone, TV sekä oma biljardipöytä kuuluu tämän vaihtoehdon ominaisuuksiin. Rantamökistä avautuu upeat Saimaa näkymät ja se sijaitsee aivan rannan vieressä. Rantasauna kuuluu luonnollisesti pakettiin.                                                 

Karavaanialue

Kehitämme parhaillaan pienimuotoista karavaanialuetta ja toivommekin saavamme sen pian myyntiin.


Häät, juhlat, hautajaiset, yms. Tapahtumat

Meillä myös mahdollisuus vuokrata koko hotelli omaan käyttöön. Kyselyt ja yhteydenotot: infohirsiranta@gmail.com

Toivomme, että löysit itsellesi sopivan majoitusvaihtoehdon. Mikäli tarvitsette apua valinnassa, olemme vain puhelinsoiton päässä!

Ketkä?

Kuka Hirsirantaa luotsaa? Kenen puoleen kääntyä murheissa?


  

Johanna

"Hei vaan ja tervetuloa Hotelli Hirsirannan vieraaksi. Saapuessanne Hirsirantaan olen mitä luultavammin ensimmäinen kasvo, jonka tapaatte. Minulla on usean vuoden kokemus matkailusta ja asiakaspalvelusta ja sosiaalisena luonteena mikään ei lämmitä niin, kun uusien ihmisten tapaaminen, turinointi ja kuunnella muiden sekä jakaa omia kokemuksia elämästä. Viihdyn pitkälti koko kesän kanssanne Hirsirannassa, joten älä pelkää tulla nykäisemään hihasta.  Mikäli teillä tulee mieleen mitään kehitettävää, risuja tai ruusuja kuuntelen palautteet mielelläni ja autan mieltänne askarruttavissa asioissa.  Tehdään yhteisestä matkastamme mahdollisimman mukava ja sujuva, tervetuloa Hirsirantaan!"

Samu

Samu ei kesän aikana välttämättä ole fyysisesti paikalla, mutta aina puhelinsoiton päässä ja valmiina ratkomaan jos minkälaista ongelmaa. Jos häneen kuitenkin Hirsirannassa törmäät, on hän luultavasti suunnittelemassa seuraavaa kehityskohdetta tai remontoimassa paikkoja. Samu on pitkän linjan yrittäjä, rohkea sekä idearikas nuori mies. Häneen puoleen voit kääntyä, mikäli tarvitset apua käytännön asioissa tai sinulla on uusia liikeideoita mielessä.
                

Säännöt

Pidetään toisistamme ja luonnosta huolta, ja tupakointi vain siihen merkityillä paikoilla, kiitos.

Mietithän myös naapureitasi ja muista hiljaisuuden huoneissa klo. 23:00

Palautathan pelit, tarvikkeet, jne aina siinä kunnossa, kuin ne sait ja samalle paikalle, kiitos.